Last ned FACT24 CIM-app

FACT24 CIM-app for ENS+ kunder kan lastes ned fra App Store

Vi er glade for å kunne informere deg om at vi har lansert FACT24CIM-appen i appbutikkene i dag. Appen er dedikert FACT24 CIM-brukere som bruker ENS+ som basis. FACT CIM-brukere som fortsatt er i v2 vil fortsette å bruke FACT24-appen også for CIM. Funksjonaliteten til FACT CIM er identisk i begge appene.

App Store: https://apps.apple.com/us/app/fact24-cim/id6443845218?uo=4

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fact24.cim&hl=de&gl=US

Er du fornøyd?

Patch Release 1.0.3